miércoles, 21 de septiembre de 2011

Nota de Premsa: Nova obertura al Prat de Llobregat

DietFlash Medical ha obert recentment al Prat de Llobregat, Barcelona, un nou punt de venda al carrer Ferran Puig, n º 72 (Telf: 933 703 241
Mail: elprat@ladietaproteica.com / www.dietflashmedical.com).

DietFlash Medical, líder en el sector, ofereix la solució definitiva per perdre pes. Amb més de 40 botigues a Espanya i més de 400 referències nutritives, és la dieta que aconsegueix el manteniment perfecte de la massa muscular, sense passar gana i amb la seguretat que proporciona el control mèdic. A diferència d'altres dietes, en no produir-se un important dèficit durant el tractament, en deixar el règim no es produeix el temut efecte rebot.

El nou centre de DietFlash Medical al Prat de Llobregat oferirà assistència personalitzada per realitzar correctament la dieta proteïnada. A més també s'ofereixen altres línies nutricionals especials destinades a esportistes, diabètics, celíacs i sèniors, entre altres, que es reforcen amb una extensa gamma de complements i nutrients clínics.

La contínua expansió de DietFlash Medical és una de les mostres de la gran aposta per la proximitat al client. En només tres anys s'han obert més de 40 botigues i el pla d'expansió continua vigent.

Si quiere traducir el texto al castellano pinche aquí

No hay comentarios: