martes, 22 de mayo de 2012

Els secrets de la Nutricosmètica, del Dr. Jiménez Ucero


Què té de revolucionari aquest llibre? Doncs senzillament que és el primer en donar les pautes i analitzar totes les eines que hi ha al mercat (cada cop més gran: només cal donar un cop d´ull a les farmàcies i parafarmàcies per cuidar-nos, per estar més sans i més joves. El llibre ens parla de tots els complements nutricionals, concentrats d'extractes naturals (“ojo”! no medicaments!), que adecuadament combinats actuen de manera positiva i eficaç al rejoveniment de l' aparença  externa i interna, el que avui es coneix com a "Nutricosmètica".

En el llibre, el primer que fa l'autor es donar-nos un pla d'acció general per pal·liar els efectes del  pas del temps en el nostre organisme.  També fa una relació dels principals nutracèutics i nutricosmètics existents al mercat d'aquí i també al mercat nord-americà i japonès on els nutricosmètics  causen furor.  També fa una anàlisi detallada de les principals marques.

Sincerament és sorprenent  el que un pot arribar a aconseguir en el terreny de la prevenció i del tractament de molts problemes i imperfeccions. De fet, la majoria de les famoses de Hollywood tenen en el seu tocador (i a la cuina) un arsenal de nutricosmètics a més dels seus tractaments de bellesa habituals.

També l'autor ens descobreix nous conceptes com la endocosmètica, que agrupa els actuals i futurs productes cosmètics aplicats per via interna i els twincosmètics, que indiquen l'acció conjunta i potenciadora d'un cosmètic i un nutricosmètic administrats simultàniament: el primer t'aporta l'acció immediata i el segon la milloria des del interior, lenta però més eficaç i duradera.

Però, si la lectora o lector té temps i ganes, el llibre també ofereix una extensa relació de nombroses preparacions nutricionals naturals (per fer a casa) que un pot preparar amb el que té a la nevera :  des de com fer una infusió anticelulítica fins un batut rejovenitzador.

I el més interessant és que aquest pla està pensat per cadascún dels lectors del llibre, ja que al final hi ha un qüestionari de valoració personal que el lector pot omplir i enviar a l'autor i així ell, sense cap cost, li enviarà un informe de valoració i una recomanació de nutracèutics o nutricosmètics per un pla òptim de manteniment.

És un llibre perquè un es conegui millor, perquè valori el que està fent, els hàbits, les circumstàncies actuals i sobre això dissenyar un pla de manteniment antienvelliment. S´ha de reconèixer que és un pla ideal de cara a l'estiu, pensat en el temps de les vacances, el bronzejat, els bons propòsits i les ganes de cuidar-nos i estimar-nos més.

Milers i milers d'homes i dones no tenim temps de prendre tota la pastanaga o les maduixes que necessitem perque ens duri més el bronzejat, o no podem menjar llenties a dojo per prendre el ferro que ens cal, o que se jo, tampoc no tenim a l'abast el raim amb pell i pinyolets que ben segur  és molt bo com antioxidant...

No hay comentarios: